x

Kuramochi Kazuya w Mizu

17 września 2019

Stworzona przez Katarzynę Pawlikowską restauracja MIZU powstała jako spójna koncepcja , jakości i klimatu. To miejsce serwujące gościom dania kuchni japońskiej na najwyższym poziomie.
 
Do zespołu Mizu dołączył niedawno Pan Kuramochi Kazuya, wykształcony we Francji Japończyk, pracujący wcześniej w europejskich restauracjach posiadających gwiazdki w przewodniku Michelin.
 
Nowościami w karcie są tradycyjne lunche Obanzai w stylu Kioto, nowe wersje ramenów oraz tradycyjne dania japońskie Kakuni, Okara, Tonkatsu, Okonomiyaki. Kolejnym etapem prac Pana Kazuya w Mizu będzie zaproszenie Państwa na śniadania japońskie oraz kolacje Kaiseki.
 

Kontynuując zgadasz się na politykę cookies. Więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close