x

Nowe menu w Mące i Wodzie

20 maja 2021

Z chwilą otwarcia w miniony weekend ogródka Mąki i Wody, weszło nowe menu.
 
Więcej przystawek, sałatek, nowe pasty. W tym okresie w menu królują szparagi. Restauracja od lat zaopatruje się w nie oraz w sezonowe warzywa, owoce i zioła w Gospodarstwie Ludwika Majlerta.
Jest to już chyba ostatnie ekologiczne gospodarstwo rolne w Warszawie. Codziennie rano zbierane z pola trafiają do kuchni a potem na talerze Gości.
 
To chyba jeden z powodów sukcesów tej restauracji. Każde danie, a także oferta lunchowa są przygotowywane w oparciu o takie „świeżynki”.

 

Kontynuując zgadasz się na politykę cookies. Więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close