W jesiennym menu restauracji Al Fuego pojawia się więcej więcej smaków hiszpańskich.
Z nowości w daniach głównych:
CAZUELA DE MARISCOS czyli danie jednogarnkowe z krewetkami, ośmiorniczkami i rybą w pomidorach.
CALLAMAR RELLENO czyli kalmar faszerowany ryżem i chorizo
OŚMIORNICA GRILLOWANA z bakłażanem, cukinią i komosą ryżową
Na stałe wśród zup zagościł Krem z dyni z camembertem i Carbonada – hiszpańska zupa z wołowiną, chorizo i ciecierzycą.
Niektóre z dań w nowej odsłonie wróciły do karty, zgodnie z sugestią gości. W przystawkach: Krewetki w chipsie ziemniaczanym a w daniach głównych: Chuleta de cerdo czyli selekcjowany schab z kością z warzywnym ragu i chorizo
Do deserów dołączył Mus z białej czekolady z konfiturą owocową.
W każdy czwartek i piątek w restauracji odbywają się kameralne wieczory z kuchnią hiszpańską i muzyką na żywo.
W każdy weekend króluje menu weekendowe, specjalnie przygotowane dania przez szefa kuchni (nie tylko hiszpańskie).
Zapraszamy serdecznie smakoszy nie tylko kuchni hiszpańskiej!
Kontynuując zgadasz się na politykę cookies. Więcej informacji
The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.