To wspaniałe miejsce na mapie Warszawy podstało z pasji do jedzenia i gotowania. Widać to od razu po przyjściu na miejsce. Docenili to klienci i znawcy branży, przyznając KRAM wyróżnienie w kategorii Food Store.
Przedstawiamy naszą rozmowę z właścicielką i pomysłodawcą KRAM – Sandrą Eliasz, z której dowiemy się dla kogo stworzyła to miejsce, skąd pochodzą dostępne w nim produkty, które przypominają nam smaki dzieciństwa lub te zapamiętane podczas dalekich podróży.
Dowiemy się czy dzięki KRAM możemy przygotowywać śniadania, obiady i kolacje w prosty sposób oraz czy mogą odwiedzić je także osoby nie potrafiące gotować a kulinarne leniuchy zamówić gotowe dania.
Kontynuując zgadasz się na politykę cookies. Więcej informacji
The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.