Jest nam niezmiernie miło podzielić się z Wami informacją o tym, że na terenie Defabryki powstanie nowa restauracja.
Al Fuego zostanie otwarta już niebawem, jeszcze w okresie letnim. Wiemy także kto zostanie szefem kuchni. Będzie nim Marcin Lesiak, który przez ostatnie 7 lat dowodził w jednej z najlepszych restauracji na terenie Mazowsza. Zdobył dla niej tytuł knajpy roku – wybieranej według publiczności Gazety Wyborczej w roku 2016. Ponad to praca jego i jego zespołu co roku nagradzana jest rekomendacją w przewodniku kulinarnym Gault&Millau.
Al Fuego poza świetną kuchnią, w której spotkają się smaki kolorowej Ameryki Południowej, eleganckiej Hiszpanii i wracającej do łask kuchni Polskiej, to także domowa atmosfera i niespotykany klimat. Komponując kartę menu zespół bazował na sezonowości produktów. „Będziemy się starać, aby każdy z naszych gości był usatysfakcjonowany poziomem obsługi i walorami kulinarnymi” – dodaje jej właściciel.
Z niecierpliwością czekamy na zakończenie ostatnich prac remontowych i pierwszą wizytę w Al Fuego.
Kontynuując zgadasz się na politykę cookies. Więcej informacji
The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.