Mamy wielką przyjemność ogłosić, że restauracja Al Fuego dołącza do Restaurant Week, największego i najpopularniejszego wydarzenia kulinarngo w Polsce! To festiwalowe święto kulinariów, które zjednocza najlepsze autorskie restauracje w naszym kraju. Wszystko to odbywa się w duchu #SzanujJedzenie i zero-waste, co sprawia, że jest to nie tylko wyjątkowe doświadczenie smakowe, ale także ekologiczne.
Do wyboru są dwa staranie przygotowane menu:
🌞Menu A
Przystawka:
Krokieciki ziemniaczane z serem i sosem aioli
Danie główne:
Filet z miętusa, duszony w sosie pomidorowym z marchewką, cukinią i czosnkiem
Deser:
Lody z dulce de leche
🌞Menu B
Przystawka:
Krokieciki ziemniaczane z chorizo i sosem aioli
Danie główne:
Filet z kaczki i roladka z udka,
z musem marchewkowym, burakami marynowanymi i śliwkowym sosem demi glace
Deser:
Lody z dulce de leche
Pamiętajcie, że ilość miejsc w restauracji jest ograniczona. Dlatego zachęcamy Was do dokonania wcześniejszej rezerwacji stolików już teraz.
Rezerwacje możecie składać przez stronę:
https://restaurantclub.pl
Dzięki inteligentnemu systemowi rezerwacji z wyborem menu w czasie Festiwalu, nie marnujemy ani trochę żywności, co jest zgodne z naszym zaangażowaniem w #SzanujJedzenie.
Nie przegapcie okazji, by być częścią tego niezapomnianego wydarzenia kulinarnego. Zarezerwujcie już teraz swój stolik w restauracji Al Fuego Restaurant Week. Czekamy na Wasze rezerwacje i gwarantujemy niezapomniane doznania kulinarne! 🍽️🎉 #AlFuego #RestaurantWeek
Kontynuując zgadasz się na politykę cookies. Więcej informacji
The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.