Mamy dobrą wiadomość dla wszystkich, którzy czekali na ten moment!
W najbliższy poniedziałek swoje drzwi otwiera nowa restauracja na terenie Defabryki – Al Fuego.
Wśród serwowanych przez szefa kuchni, Marcina Lesiaka, specjałów będą takie doskonałości jak: kanapka z szarpanym kurczakiem, krewetki w chipsie ziemniaczanym, ravioli ze szpinakiem, łosoś z ryżem jaśminowym, mistrzowski tatar z tuńczyka. Popisową przystawką będzie terrina z wątróbką. Makaron z owocami morza to z kolei pozycja obowiązkowa dla miłośników owoców morza.
Zapraszamy już 30 września od godziny 11.00.
Kontynuując zgadasz się na politykę cookies. Więcej informacji
The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.