x

Al Fuego wyróżnione!

14 stycznia 2020

Serdecznie gratulujemy restauracji Al Fuego, która jesienią została otwarta w Defabryce, zaszczytnego wyróżnienia na blogu Restaurantica.
 
Według autorki bloga, Al Fuego to jedna z najciekawszych, nowo otwartych restauracji minionego roku w Warszawie. Dla tych, którzy jeszcze nie mieli okazji odwiedzić Al Fugo, przypominamy, że szefem kuchni jest tutaj Marcin Lesiak, który wcześniej przez kilka lat gotował m.in. w popularnej argentyńskiej restauracji Podkowa Wine Depot. Karta obfituje w bogatą ofertę owoców morza.
 
W Al Fuego zjecie między innymi doskonałą ośmiornicę z ziemniakami i wędzoną papryką, krewetki, małże, kalmary, czy ryby.
W tygodniu codziennie nowa, ciekawa oferta lunchowa.
 
Zapraszamy!
 

 

Kontynuując zgadasz się na politykę cookies. Więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close