x
艁adowanie...

Kaiseki 馃嚡馃嚨馃崪 w Mizu

1 lutego 2019

Kolejne Kaiseki 馃嚡馃嚨馃崪 w Mizu ju偶 za nami 馃槉
 
Kucharze Mizu dobrze wiedz膮 jak zaskoczy膰 go艣ci i sprawi膰 by ta szczeg贸lna kolacja na d艂ugo pozosta艂a w ich pami臋ci 馃槈
 

Tym razem, przygotowali ostrygi z 偶elem ponzu oraz tu艅czyka b艂ekitnop艂etwego. Uzupe艂nieniem da艅 by艂o dedykowane do nich sake. Nast臋pnymi pozycjami w degustacyjnym menu by艂y dania z kraba, serioli, 艂ososia, pol臋dwicy wo艂owej oraz tradycyjne miso czerwone.
Kolacja zako艅czy艂a si臋 deserem z matcha.
 

Tagi:

Kontynuuj膮c zgadasz si臋 na polityk臋 cookies. Wi臋cej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close