Po raz kolejny restauracja MIZU przygotowała niesamowitą frajdę dla miłośników wysublimowanej kuchni. Już 14 listopada zaserwowana zostanie 8-daniowa kolacja degustacyjna Kaiseki, przygotowana przez zespół Mizu, z Tomaszem Michalskim na czele.
Więcej szczegółów znajdziecie ➡️ w wydarzeniu na Fecebooku
Dodajmy tylko, żeaAutor menu degustacyjnego: Tomasz Michalski, zdobywał doświadczenie między innymi w restauracji Amber Room oraz restauracji „Sztuczka” (Gdynia).
Swój talent szlifował w restauracji De Librije posiadającej 3 gwiazdki Michelin, dlatego możecie być pewni, że MIZU i tym razem zatroszczymy się o Wasze podniebienia na najwyższym poziomie!
Kontynuując zgadasz się na politykę cookies. Więcej informacji
The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.