x

Nowości w Al Fuego

28 stycznia 2020

Restauracja Al Fuego jest w Defabryce stosunkowo niedługo, a ma już swoje grono stałych Klientów. 
Wychodząc na przeciw ich oczekiwaniom Marcin Lesiak, szef kuchni, zaproponował kilka nowych, starannie skomponowanych dań.
 
Z dań głównych są to między innymi:
Conejo con tomato (królik) duszony w pomidorach,
Ossobucco (gicz cielęca) duszona w czerwonym winie

Ossobuco
królik
 
Z przystawek:
Marynowane plastry polędwicy wołowej
Ozorek na purre musztardowym oraz Calamares con huevo (kalmary baby z jajkiem sadzonym)


 
Oprócz tego, codziennie od godziny 17:00 w restauracji obowiązuje specjalna promocja na wybrane dania z karty.
 
To jedyna w swoim rodzaju kulinarna podróż po smakach Polski, Włoch, Hiszpanii i Argentyny.
 
Wybrane dania z karty oznaczone flagą zjesz za 50% ceny. W poniedziałki 🇵🇱, wtorek wspaniała kuchnia 🇮🇹, środa 🇪🇸 a we czwartek specjały kuchni 🇦🇷.
 
Poza tym w każdy weekend restauracja oferuje specjalne menu weekendowe..
Znajdziecie w nim zawsze owoce morza, paelle i danie specjalne.

Zapraszamy!
 

Kontynuując zgadasz się na politykę cookies. Więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close