x

Al Fuego dołącza do Restaurant Week z wyjątkowymi menu!

19 marca 2024

Restauracja Al Fuego ponownie bierze udział w festiwalu Restaurant Week! To wyjątkowe wydarzenie kulinarne, które pozwala zaprezentować pasję do kulinariów w jeszcze szerszym gronie smakoszy.
 
W tym roku restauracja przygotowała dla Was dwa wyjątkowe menu, starannie skomponowane przez szefa kuchni, abyście mogli delektować się wyjątkowymi smakami i aromatami.
 
Menu 🅰️
Przystawka: Papas arrugadas con roja picante – ziemniaczki gotowane w soli, podane z pikantnym sosem. Danie główne: Guiso de garbanzos podane z nachosami – aromatyczny gulasz warzywny z dodatkiem ciecierzycy. Deser: Crème caramel – delikatne i kremowe karmelowe rozkosze.
 
Menu 🅱️
Przystawka: La lengua de res en salsa chimichurri – ozory wołowe z sosem chimichurri. Danie główne: Pastel de choclo podane z nachosami – duszona wołowina zapieczona z kukurydzą. Deser: Crème caramel – ponownie, nasz niezawodny crème caramel, którym nie można się oprzeć.
 
Zachęcamy Was do rezerwacji miejsc już teraz, ponieważ ilość stolików jest ograniczona, a nie chcielibyśmy, abyście przegapili okazję skosztowania tych wyjątkowych dań podczas wyjątkowego festiwalu kulinarnego.
 
Rezerwujcie stolik i pozwólcie Al Fuego rozpieszczać Wasze podniebienia podczas tegorocznej Restaurant Week! 🍴✨
 

 

Kontynuując zgadasz się na politykę cookies. Więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close